Företagshälsovård i Göteborg utan fasta kostnader

Hos oss betalar ni inga fasta avgifter för företagshälsovård i Göteborg - vi debiterar endast för de tjänster ni använder. Genom att teckna avtal med oss, erbjuder du dina medarbetare trygghet och service inom hälsovård.

Ni kommer att öka antalet friskdagar, genom att dina anställda får bästa möjliga hjälp med sin hälsa och inte minst med den förebyggande vården.

Du kan känna dig lugn och trygg i att dina anställda alltid kan ringa oss med sina frågor och funderingar och vi hjälper dem på bästa sätt.
avtal.

Företagshälsovård i Göteborg med avtal

I ditt företagsavtal har du tillgång till läkare, naprapater, massörer, dietister, ergonomer, psykologer, coachning, etc. Kort sagt alla resurser ert företag behöver, för att skapa en god hälsa hos era medarbetare.  

För dig som företagsledare är det bra att veta att den förebyggande vården är avdragsgill.

Vi kan även erbjuda paket inom företagshälsovård på flera andra orter än Göteborg. Genom våra samarbetspartners kan du få hjälp på de flesta av Sveriges större orter.

Vill du veta mer om hur du ökar antalet friskdagar för era medarbetare? Ring oss redan i dag så avtalar vi ett möte för att diskutera era unika behov. Du kan också fylla i formuläret för att få mer information.

Jag önskar mer information om företagshälsovård

Vi använder dina uppgifter för att kunna besvara din förfrågan. Därefter raderas de.